Tendències:

Xocolata

Crema de Chocolate Blanco Con Pistacho y Almendra 250Gr

4,75€ (Preu aproximat)

T'agradarà saber que…

Crema de Chocolate Blanco Con Pistacho y Almendra 250Gr és una deliciosa crema de xocolata blanca amb diversos usos elaborada per la prestigiosa Grashoff. És ideal per utilitzar-la en tot tipus de pastisseria i rebosteria i també per untar en torrades o pans o consumir sola.

La seva qualitat excepcional es deu a l'experiència i la trajectòria de Grashoff que va fundar en 1872 la delicatessen que encara existeix a Bremen. La fàbrica va ser certificada el 2013 segons l'Estàndard Internacional d'Aliments IFS amb més del 95%.

Veure més

Fitxa tècnica

Categoria:Xocolata (Postres i dolços,Gourmet)
Productor: Grashoff

Elaboració de Crema de Chocolate Blanco Con Pistacho y Almendra 250Gr

Crema de Chocolate Blanco Con Pistacho y Almendra 250Gr

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:

Crema de xocolata blanca Amb Festuc i Ametlla 250g és una deliciosa crema de xocolata blanca amb festuc i ametlla.

ESPECIFICACIONS:

Molt bo en torrades, coques, pastissos i similars, o simplement una cullera dóna un sensacional començament a un nou dia!

RECOMANAT PER A:

Torrades, coques, pastissos i similars

Veure més

Opinions sobre Crema de Chocolate Blanco Con Pistacho y Almendra 250Gr

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Crema de Chocolate Blanco Con Pistacho y Almendra 250Gr:Puntua Crema de Chocolate Blanco Con Pistacho y Almendra 250Gr:

4 /5

Deliciosa crema de xocolata blanca amb festuc i ametlla. Molt bo en torrades, coques, pastissos i similars, o simplement una cullera dóna un sensacional començament a un nou dia!
Veure més
,

4 /5

Deliciosa crema de xocolata blanca amb festuc i ametlla. Molt bo en torrades, coques, pastissos i similars, o simplement una cullera dóna un sensacional començament a un nou dia! Des de la seva obrador de Bremen ens arriben aquestes delicioses cremes de xocolata. La seva qualitat és excepcional i pD.O. em utilitzar-les per untar pa, per a tot tipus de pastisseria i rebosteria, i com no per gaudir-soles
Veure més
,