Tendències:

Xocolata

Crema de Chocolate Negro y Naranja Sanguina 250Gr

4,75€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Xocolata (Postres i dolços,Gourmet)
Productor: Grashoff
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: Crema de Xocolata Negra i Taronja Sanguina 250g és una deliciosa crema de xocolata negra aromatitzat amb oli de taronja sanguina siciliana. ESPECIFICACIONS: Molt bo en torrades, coques, pastissos i similars, o simplement una cullera dóna un sensacional començament a un nou dia! RECOMANAT PER A: Torrades, coques, pastissos i similars

Elaboració de Crema de Chocolate Negro y Naranja Sanguina 250Gr

Crema de Chocolate Negro y Naranja Sanguina 250Gr

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:

Crema de Xocolata Negra i Taronja Sanguina 250g és una deliciosa crema de xocolata negra aromatitzat amb oli de taronja sanguina siciliana.

ESPECIFICACIONS:

Molt bo en torrades, coques, pastissos i similars, o simplement una cullera dóna un sensacional començament a un nou dia!

RECOMANAT PER A:

Torrades, coques, pastissos i similars

Veure més

Opinions sobre Crema de Chocolate Negro y Naranja Sanguina 250Gr

4

2 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Crema de Chocolate Negro y Naranja Sanguina 250Gr:Puntua Crema de Chocolate Negro y Naranja Sanguina 250Gr:

4 /5

Deliciosa crema de xocolata negre aromatitzat amb oli de taronja sanguina siciliana. Molt bo en torrades, coques, pastissos i similars, o simplement una cullera dóna un sensacional començament a un nou dia!
Veure més
,

4 /5

Deliciosa crema de xocolata negre aromatitzat amb oli de taronja sanguina siciliana. Molt bo en torrades, coques, pastissos i similars, o simplement una cullera dóna un sensacional començament a un nou dia! Des de la seva obrador de Bremen ens arriben aquestes delicioses cremes de xocolata. La seva qualitat és excepcional i pD.O. em utilitzar-les per untar pa, per a tot tipus de pastisseria i rebosteria, i com no per gaudir-soles
Veure més
,