Tendències:

Xocolata

Michael Jackson 100g

4,02€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Xocolata (Postres i dolços,Gourmet)
Productor: Chocstars
Qui pensi que havia vist tot en el món de la xocolata i les celebrities, és clar que no coneix les rajoles de Choc Stars. Amb una rajola de xocolata amb llet de primera qualitat i molta creativitat, Choc Stars ha aconseguit una col·lecció plena de Glamour. Però no ens enganyem, qualsevol semblança dels Choc Stars amb altres persones o celebrities és pura coincidència. Els protagonistes de les fotografies Choc Stars són animals domèstics reals triats per càstings. No són veritables "celebrities". A més us assegurem que cap animal ha sofert cap dany o estrès durant la sessió fotogràfica.

Elaboració de Michael Jackson 100g

Michael Jackson 100g

Qui pensi que havia vist tot en el món de la xocolata i les celebrities, és clar que no coneix les rajoles de Choc Stars. Amb una rajola de xocolata amb llet de primera qualitat i molta creativitat, Choc Stars ha aconseguit una col·lecció plena de Glamour.

Però no ens enganyem, qualsevol semblança dels Choc Stars amb altres persones o celebrities és pura coincidència. Els protagonistes de les fotografies Choc Stars són animals domèstics reals triats per càstings. No són veritables "celebrities". A més us assegurem que cap animal ha sofert cap dany o estrès durant la sessió fotogràfica.

Veure més

Opinions sobre Michael Jackson 100g

4

2 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Michael Jackson 100g:Puntua Michael Jackson 100g:

4 /5

La cara més salvatge i més dolç de celebritats i estrelles, a partir d'ara, sempre, en forma d'una rajola de xocolata.
Veure més
,

4 /5

La cara més salvatge i dolç de les estrelles i celebrities, d'ara i sempre, en forma de pastilla de chocolate.quién pensi que havia vist tot en el món de la xocolata i les celebrities, està clar que no coneix les rajoles de xoc stars. amb una rajola de xocolata amb llet de primera qualitat i molta creativitat, xoc stars ha aconseguit una col·lecció plena de glamour.

però no ens enganyem, qualsevol semblança dels choc stars amb altres persones o celebrities és pura coincidència. els protagonistes de les fotografies xoc stars són animals domèstics reals elegits per càstings. no són veritables "celebrities". a més us assegurem que cap animal ha sofert cap dany o stress durant la sessió fotogràfica.
Veure més
,

Michael Jackson 100G